Russisch Roulette

Russisch Roulette

Datum

juli 8, 2021

Auteur

Annelies ter Laare

Met een hoofd vol brufen en paracetamol zet deze dame zich aan deze blog. Dat lukt al weer en ik ben er dankbaar voor.

Ik heb van nabij mogen meemaken dat Corona je flink onderuit kan schoffelen, en dan ben ik nog mild ‘gepakt’. Toch zal helemaal de oude worden nog wel even tijd kosten.

Het blijft een vreemd virus. Ik noem het russisch roulette; of je komt er zonder al te veel gedoe vanaf of je bent de klos. Je weet het gewoon niet, en dat maakt het zo onzeker.

Daarover nadenkend in de tijd die ik nu ruimschoots heb: het hele leven is eigenlijk onzeker. Alleen sta je daar in goede dagen vaak niet zo bij stil.

Maar het kan zomaar anders zijn. Op een dag sta je op, voel je iets raars in je lijf en blijk je ernstig ziek. Of, zoals Peter R. de Vries, je loopt vanuit je werk naar je auto en iemand blijkt het dodelijk op je gemunt te hebben. Ineens vecht je voor je leven.

Misschien leest u of jij dit vanuit een zonnige toestand en klinkt het wat dramatisch, maar wanneer je geconfronteerd bent geweest met ziekte en lijden, sterven zelfs, dan is het realiteit. Het leven bied geen zekerheden.

Wij hebben beveiliging nodig. 

Iemand die op ons past in deze onveilige wereld. En u voelt hem natuurlijk direct al aankomen; die is er!

Wij hebben de rijkdom van Beveiliging, 24 uur per dag. Iemand die het zelfs opmerkt wanneer er een haar van uw hoofd valt. God dank!

Hij waakt over u en jou. Dat is in de weken die komen gaan, en we wellicht mogen reizen of ontspanning zoeken, een dankbare wetenschap. Doe in alles wat u gaat ondernemen de komende tijd, voortdurend beroep op Zijn bescherming. Of u nu op vakantie kunt of niet, ziek bent of gezond:

Ga met God en Hij zal met je zijn. Heel persoonlijk, in Zijn licht, onder Zijn veilige vleugels.

Meer
nieuws