Unieke code

Unieke code

Datum

maart 10, 2021

Auteur

Jacoba Vreugdenhil

Bij het inschrijvingen van leerlingen op het voortgezet onderwijs wordt gevraagd aan de ouders van nieuwe leerlingen om bij de aanmelding een unieke code in te leveren. Met die code kan het de school van keuze het dossier opvragen van het kind. Iedere leerling ontvangt van de basisschool een eigen unieke code.

Deze unieke code geeft toegang tot het dossier van een kind; toets resultaten, voortgang en verloop van het schooltraject.

Een unieke code, net zoals een QR code, streepjescode of BSN nummer. Uniek, waardevol en betrouwbaar. Het geeft snel informatie over een product of persoon.

Om bij God te komen heb je geen inlogcode nodig. Je mag je handen vouwen om direct met God te spreken. Lees de bijbel als je wilt ontdekken wie God is. Je kan God op vele manieren leren kennen, hij is er namelijk altijd. Kijk eens naar de bergen, de zee, de natuur, de dieren, alles is door Hem geschapen.

God heeft de mens uniek geschapen, ieder met zijn/haar eigen DNA. Er zijn overeenkomsten te vinden, maar ieder mens heeft zijn/haar uniek ontwerp gekregen. Allerlei ziektes en gebreken kunnen we ondervinden. We kunnen daar mee worstelen, het zwaar hebben met onze identiteit of beperkingen. Het valt soms gewoon even niet mee, maar waar je ook mee worstelt, wie je ook bent, je bent perfect in de ogen van God. Naar Zijn beeld geschapen.

Ziektes, beperkingen en zorgen zijn van na de zondeval en zullen weggenomen worden. Tot God terugkomt houden wij vol in de wetenschap dat God altijd voor ons zorgt. Jij mag er zijn, wie je ook bent, hoe jij je ook voelt. Voor God hoef je niet getoetst te worden, je wordt niet aangenomen op basis van je prestaties. Wat een rust geeft dat, ik hoef mij dus niet beter voor te doen dan ik ben. Niet op mijn tenen moeten lopen om mijzelf te bewijzen. God houdt ons ‘dossier’ bij, Hij kent ons en weet echt alles van ons. Bij Hem is vergeving en genade…wees welkom, jij uniek mens! Bij hem ben je veilig.

Meer
nieuws